Inloggen

Voor organisaties

Kinderopvang Kracht voor Organisaties

Beste organisatie,

Kinderopvang Kracht is de gratis vacaturebank voor Kinderopvang, ook voor stageplaatsen!

– plaats onbeperkt GRATIS vacatures en stageplaatsen

– Presenteer je organisatie en eventueel ook je event

Kinderopvang Kracht is het nieuwe medium voor vacatures en stageplaatsen in de kinderopvang. Kinderopvangkracht is transparant, informeert en verbindt, vraag en aanbod vindt elkaar op basis van goede informatie op een eigentijdse manier.

KinderopvangKracht voor krachtige collega’s!

Doelstelling is krachtige collega’s te verbinden aan de kinderopvang, dit te koppelen aan de arbeidsmarkt maar zeker ook de opleidingsmarkt en de collega’s van de toekomst.

Ben je direct op zoek naar personeel? Dan is Kinderopvang Kracht de plaats om gratis je organisatie te presenteren en je vacature te plaatsen. Iedereen kan rechtstreeks reageren op jouw vacature.

Natuurlijk kun je als organisatie ook onze database raadplegen en kandidaten uitnodigen.

Ben je op zoek naar toekomstig personeel? Dan is Kinderopvang Kracht de plaats om de stageplaatsen te presenteren aan studenten die in de kinderopvang willen gaan werken. De stageplaatsen zijn alleen bedoeld voor volwassenen die korte trajecten van maximaal één jaar volgen. De stageplaatsen kunnen via de BBL-leerroute worden aangeboden (betaalde stage) of via de derde leerweg (onbetaalde stage). Ook zijn hierin subsidiemogelijkheden waarin KinderopvangKracht gratis kan adviseren. Mail ons gerust!

Doelstelling van de stages is de instellingen te voorzien van (jong)volwassenen die een krachtig traject volgen dat omschoolt naar de kinderopvang en waarbij de stagiair ook (gedeeltelijk) inzetbaar is.

KinderopvangKracht biedt organisaties de mogelijkheid zich te presenteren , binnenkort zal er ook de mogelijkheid zijn je event te plaatsen op deze website. Zo kunnen toekomstige collega’s kennis komen maken met jouw organisatie!